Algemene voorwaarden

per 1 januari 2023

BorduRia doet:

 • mutsen en caps met groninger vlag
 • geborduurde woonaccesoires of keukentextiel
 • Upcycle en oppimpen van kleding en textiel
 • Kantwerk (Free Standing Lace)
 • Bedrijfslogo digitaliseren en kleine oplages
 • img

  PRIJZEN Alle vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van wijzigingen en/of type fouten.
  BORDUREN Borduren van door de klant aangeleverde textiel geschiedt voor risico van de klant.
  BETALING BorduRia staat regelmatig op streek- en hobbymarkten, betaling kan zowel contact als via pinbetaling worden gedaan. Wanneer u een bestelling plaatst per email of telefonisch, wordt deze per e-mail bevestigd door "BorduRia Borduur Atelier Warffum" (hierna: BorduRia). In deze e-mail ontvangt u ook de betalingsgegevens. Goederen worden pas verzonden nĂ  ontvangst van uw betaling. Indien uw betaling niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, wordt uw bestelling als geannuleerd beschouwd. BorduRia behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren zonder opgaaf van redenen.
  LEVERING Voorraadartikelen worden binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden. Voor artikelen niet op voorraad wordt aan de klant een leveringsvoorstel gedaan. Indien BorduRia door onvoorziene omstandigheden niet binnen een afgesproken termijn kan leveren, dan wordt er contact met u opgenomen. U kunt er dan voor kiezen de overeenkomst ongedaan te maken.
  VERZENDING Kosten en risico van verzending van de goederen zijn voor koper. BorduRia zal voor zover het kan, gebruik maken van gewone brievenbuspost of een brievenbuspakket. Voor verzending van grotere artikelen kan door BorduRia gebruik worden gemaakt van "PostNL". Bestellingen worden zorgvuldig verpakt maar BorduRia stelt zich niet aansprakelijk voor bij verzending kwijtgeraakte of beschadigde pakketten. U kunt uw bestelling verzekerd laten verzenden. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van koper. Afhalen van de goederen is ook mogelijk echter uitsluitend op afspraak. De door u bestelde goederen worden na ontvangst van uw betaling verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht blijken dat de bestelling onbestelbaar is door foutieve adressering, dan zal de bestelling nogmaals naar een gecorrigeerd adres worden gestuurd. De kosten hiervoor komen voor rekening van koper. Uw bestelling wordt uitgeleverd zodra deze compleet is (geen deelleveringen).
  RETOURNEREN Aanbiedingen en/of opruimingsartikelen worden niet retour genomen worden. Goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of op uw verzoek zijn voorzien van een specifieke afbeelding en/of naam kunnen niet worden geretourneerd. Indien het product bij aflevering niet aan de overeenkomst voldoet dient u BorduRia binnen 3 werkdagen telefonisch of via e-mail hiervan op de hoogte te stellen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, heeft BorduRia de keus de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Het retour gezonden artikel moet in dezelfde conditie verkeren als waarin BorduRia het heeft verzonden. Wanneer het retour gezonden artikel door BorduRia is ontvangen zal het aankoopbedrag en de verzendkosten op uw rekening worden teruggestort.
  DIGITALISEREN De door BorduRia voor klanten gedigitaliseerde patronen blijven eigendom van BorduRia, tenzij anders overeengekomen. Wanneer u een logo ter digitalisering aanbiedt, dient u over de eigendomsrechten van dit logo te beschikken.
  PRIVACY EN VEILIGHEID Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De persoonsgegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling. Uw persoonsgegevens worden bij BorduRia opgeslagen en gebruikt voor afhandeling van uw bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.
  Laatst aangepast: Warffum, 1 januari 2023