19 augustus 2018

in Markten

Jaarmarkt Farmsum

Braderie Farmsum (18 augustus 2018) Op deze zaterdag stond BorduRia met veel nieuwe producten op de markt. De nieuwe borduurringen met een silhouet van een kat, met Zweedse rosemaling motieven en een nieuw keukenschort in de collectie van Groninger producten konden op een brede belangstelling rekenen. De gezellige markt werd muzikaal omlijst en met een draaiende molen draaide deze markt ook prima!

29 augustus 2018

in Opdrachten

Logo Hollands Welvaart

De theeschenkerij op de molen van Mensingeweer, genaamd Hollands Welvaart, heeft nieuwe schorten aangeschaft. Daar kon mooi een nieuw logo op. Ik heb het oorspronkelijke logo op textiel gedrukt vertaald naar een borduurpatroon. De klant vroeg om een applicatie dus heb ik het patroon zo aangepast dat het zonder stof om de satijnsteek kon worden gemaakt.

1 september 2018

in Markten

Scheepsjoagen Onderdendam 2018

Voor het eerst op de markt bij het Scheepsjoagen in Onderdendam gestaan. De wedstrijden vonden plaats aan de oostkant van de brug, de markt stond aan de andere kant vanaf het dorpshuis opgesteld. Gezelligheid met live zangers en goed weer maakten een leuke markt!

Ook een nieuwtje: vanaf nu kan er bij de kraam van BorduRia gepind en contactloos betaald worden.